Beter Horen servicepunt in Ruurlo

Beter Horen heeft een servicepunt in Ruurlo, gevestigd in de winkel van Sven voor Ogen. Wilt u hier een afspraak met onze gecertificeerde audicien? Dat kan, hiervoor kunt u bellen naar onze Klantenservice op 0800 - 0200 159. Zij helpen u graag verder.

Over ons servicepunt in Ruurlo

Beter Horen heeft ruim 100 jaar ervaring als hoorspecialist. Kom bij ons langs voor geheel vrijblijvende en gratis hoortest. Dan krijgt u in twintig minuten duidelijkheid over uw gehoor. We geven u ook graag een persoonlijk hooradvies en zorgen graag voor een vakkundige hooroplossing die bij u past. Ook voor gehoorbescherming (oordopjes) bent u bij Beter Horen aan het juiste adres. 

Huisbezoek van een audicien in Ruurlo

Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. Dit verzorgt een gediplomeerd StAr audicien van Beter Horen. Hij komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast heeft deze audicien zittingen in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis. Neem contact met ons op voor nadere informatie en/of het maken van een afspraak.​

Welkom bij onze audicien in Ruurlo!