Beter Horen servicepunt in Norg

Beter Horen heeft een servicepunt in Norg, gevestigd in de winkel van Jacob Elzer Optiek.

Iedere woensdagmiddag van 13.00u tot 16.00u: alleen op afspraak

Iedere woensdagmiddag van 16.00u tot 17.00u: inloopspreekuur

Wilt u hier een afspraak met onze gecertificeerde audicien? Dat kan, hiervoor kunt u bellen naar bovenstaand telefoonnummer. Of naar 0800 - 0200 159 en dan helpt onze Klantenservice u graag verder. 

Over ons servicepunt in Norg

Beter Horen heeft ruim 100 jaar ervaring als hoorspecialist. Onze audiciens geven u snel duidelijkheid over uw gehoor. Kom daarvoor langs voor een vrijblijvende en gratis hoortest (20 minuten). Ook bent u van harte welkom voor een persoonlijk hooradvies en een vakkundige hooroplossing die bij u past. Ook voor gehoorbescherming (oordopjes) bent u bij Beter Horen aan het juiste adres.

Huisbezoek van een audicien in Norg

Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. Dit verzorgt een gediplomeerd StAr audicien van Beter Horen. Hij komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast heeft deze audicien zittingen in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis. Neem contact met ons op voor nadere informatie en/of het maken van een afspraak.

Welkom bij onze audicien in Norg!