Beter Horen Haaksbergen

Beter Horen in Haaksbergen is per 8 juni 2018 gevestigd aan Molenstraat 8. Wilt u hier een afspraak met onze gecertificeerde audicien? Dat kan, hiervoor kunt u bellen naar: 053 - 306 04 22​.

Over ons filiaal in Haaksbergen

Beter Horen helpt al meer dan 100 jaar als hoorspecialist mensen om beter te horen. Twijfelt u weleens aan uw gehoor? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende en gratis hoortest. Dan weet u in 20 minuten hoe uw gehoor ervoor staat. Ook bent u van harte welkom voor een persoonlijk advies en een vakkundige hooroplossing die bij u past. Dat kan een hoortoestel zijn, een accessoire of hulpmiddel. Ook voor het beschermen van uw gehoor bent u bij Beter Horen aan het juiste adres.

Huisbezoek van een audicien in Haaksbergen

Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. Dit verzorgt een gediplomeerd StAr audicien van Beter Horen. Hij komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast heeft deze audicien zittingen in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis. Neem contact met ons op voor nadere informatie en/of het maken van een afspraak.

Welkom bij onze audicien in Haaksbergen!