Beter Horen servicepunt in Eibergen

In Eibergen heeft Beter Horen een servicepunt. U kunt dit servicepunt bezoeken op afspraak. Belt u hiervoor naar: 074 - 242 45 62​

Over ons servicepunt in Eibergen

Beter Horen in Eibergen helpt mensen om beter te horen en te (blijven) genieten van geluid. U bent van harte welkom voor een vrijblijvende en gratis hoortest. Deze duurt 20 minuten. U kunt hiervoor een afspraak maken via telefoonnummer 074 - 24 24 562. Onze gecertificeerde audicien geeft u graag een persoonlijk advies en biedt u een vakkundige hooroplossing die bij u en uw leefstijl past. Dat kan een hoortoestel zijn, een accessoire of hulpmiddel. Ook voor de bescherming van uw gehoor met oordopjes bent u bij Beter Horen aan het goede adres.

Huisbezoek van een audicien in Eibergen

Bezoek aan huis van een audicien is ook mogelijk bij Beter Horen. Dit verzorgt een gediplomeerd StAr audicien van Beter Horen. Hij komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast heeft deze audicien zittingen in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis. Neem contact met ons op voor nadere informatie en/of het maken van een afspraak.

Welkom bij onze audicien in Eibergen!