Beter Horen servicepunt in Drunen

Beter Horen in Drunen is een servicepunt van Beter Horen, gevestigd in 't Brillenhuys. Wilt u hier een afspraak met onze gecertificeerde audicien? Bel ons op 0800 0200 159.

Over ons servicepunt in Drunen

Beter Horen is de hoorspecialist die al meer dan 100 jaar mensen helpt om beter te horen. Twijfelt u weleens aan uw gehoor? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende en gratis hoortest. Hiervoor kunt u bellen naar 073 - 68 40 330. Ook bent u van harte welkom voor een persoonlijk advies en een vakkundige hooroplossing die bij u past. Dat kan een hoortoestel zijn, een accessoire of hulpmiddel. Ook voor het beschermen van uw gehoor bent u bij Beter Horen aan het juiste adres.

Huisbezoek van een audicien in Drunen

Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. Dit verzorgt een gediplomeerd StAr audicien van Beter Horen. Hij komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast heeft deze audicien zittingen in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis. Neem contact met ons op voor nadere informatie en/of het maken van een afspraak.

Welkom bij onze audicien in Drunen!