Beter Horen servicepunt in Duiven

Beter Horen in Duiven is een servicepunt van Beter Horen, gevestigd in de winkel van Jeroen van de Wetering Optiek & Optometrie. Wilt u hier een afspraak met onze gecertificeerde audicien? Dat kan, hiervoor kunt u bellen naar 0800 - 0200 159.

Wij zijn op de volgende dagen en tijden aanwezig:
dinsdag 09.00-16.00 uur
woensdag 09.00-16.00 uur
donderdag 09.00-12.30 uur en 13.00-16.00 uur

Over ons servicepunt in Duiven

Beter Horen heeft al meer dan 100 jaar ervaring als hoorspecialist. Wilt u weten hoe het met uw gehoor is? Doe dan een gratis en vrijblijvende hoortest. Dan weet u in 20 minuten hoe uw gehoor ervoor staat. U krijgt bij ons altijd een persoonlijk advies en we zorgen voor een vakkundige hooroplossing die bij u past. Dat kan een hoortoestel zijn, een accessoire of hulpmiddel. Ook voor het beschermen van uw gehoor bent u bij Beter Horen aan het juiste adres.

Huisbezoek van een audicien in Duiven

Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. Dit verzorgt een gediplomeerd StAr audicien van Beter Horen. Hij komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast heeft deze audicien zittingen in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis. Neem contact met ons op voor nadere informatie en/of het maken van een afspraak.

Welkom bij onze audicien in Duiven!