Beter Horen servicepunt in Made

Beter Horen in Made is een servicepunt van Beter Horen, gevestigd in de winkel van Stassar Optiek. Wilt u hier een afspraak met onze gecertificeerde audicien? Dat kan, hiervoor kunt u bellen naar: 0800 - 0200 159.

Inloopspreekuur in Made: elke vrijdag 9.30 uur - 12.00 uur
U kunt dan binnenlopen zonder afspraak. Welkom!

Over ons servicepunt in Made

Beter Horen is al ruim 100 jaar de hoorspecialist van Nederland. Heeft u twijfels over uw gehoor? Maak dan een afspraak met onze audicien voor een vrijblijvende en gratis gehoortest. Dan heeft u in 20 minuten meer duidelijkheid over uw gehoor.

Ook bent u van harte welkom voor een persoonlijk hooradvies en een vakkundige hooroplossing die bij u past. Dat kan een hoortoestel zijn, een accessoire of hulpmiddel. Ook voor het beschermen van uw gehoor (oordopjes in vele varianten) bent u bij Beter Horen aan het juiste adres.

Huisbezoek van een audicien in Made

Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. Dit verzorgt een gediplomeerd StAr audicien van Beter Horen. Hij komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast heeft deze audicien zittingen in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis. Neem contact met ons op voor nadere informatie en/of het maken van een afspraak.

Welkom bij onze audicien in Made!