Beter Horen servicepunt in Vaals

Beter Horen heeft een servicepunt in Vaals, gevestigd in de winkel van Husmann Optiek. Dit servicepunt is alleen te bezoeken op afspraak.​ Wilt u hier een afspraak met onze gecertificeerde audicien? Dat kan, hiervoor kunt u bellen met onze vestiging in Maastricht: 043 - 20 50 989. Of naar 0800 - 0200 159 en dan helpt onze Klantenservice u graag verder. 

Over ons servicepunt in Vaals

Al meer dan 100 jaar helpt Beter Horen mensen om beter te horen en (weer) te genieten van geluid. Wilt u een gratis gehoortest doen in ons servicepunt? Dat kan! Bel dan naar bovenstaand telefoonnummer voor een afspraak. Of wilt u meer weten over het assortiment hoortoestellen, hulpmiddelen en aanvullende hooraccessoires op maat? Ook hiervoor kunt u een afspraak maken. Onze audicien komt graag naar u toe in ons servicepunt in Vaals.

Huisbezoek van een audicien in Vaals

Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. Dit verzorgt een gediplomeerd StAr audicien van Beter Horen. Hij komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast heeft deze audicien zittingen in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis. Neem contact met ons op voor nadere informatie en/of het maken van een afspraak.​​

Welkom bij onze audicien in Vaals!