Beter Horen servicepunt in Panningen

Beter Horen heeft een servicepunt in Panningen, gevestigd in de winkel van Guus Wokke Opticien. Wilt u hier een afspraak met onze gecertificeerde audicien? Dat kan, hiervoor kunt u bellen naar onze vestiging in Venlo: 077 - 32 40 108​. 

Over ons servicepunt in Panningen

Beter Horen heeft ruim 100 jaar ervaring als hoorspecialist. Twijfelt u weleens aan uw gehoor? Onze audicien geeft u snel duidelijkheid. Maak een afspraak voor een vrijblijvende en gratis hoortest (20 minuten). Ook bent u van harte welkom bij ons servicepunt voor een persoonlijk hooradvies. Of een vakkundige hooroplossing die bij u en uw manier van leven past. Ook voor gehoorbescherming (oordopjes) bent u bij Beter Horen aan het juiste adres.

Huisbezoek van een audicien in Panningen

Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. Dit verzorgt een gediplomeerd StAr audicien van Beter Horen. Hij komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast heeft deze audicien zittingen in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis. Neem contact met ons op voor nadere informatie en/of het maken van een afspraak.

Welkom bij onze audicien in Panningen!