Service

  • Do 13.00-17.00 uur
    Vrij 09.00-12.00 uur
    Alleen op afspraak

Beter Horen servicepunt in Tegelen

Beter Horen heeft een servicepunt in Tegelen, gevestigd in de winkel van Unique Optiek. Dit servicepunt is alleen te bezoeken op afspraak. Wilt u hier een afspraak met onze gecertificeerde audicien? Dat kan, hiervoor kunt u bellen naar onze vestiging in Venlo: 077 - 32 40 108. Of naar 0800 - 0200 159 en dan helpt onze Klantenservice u graag verder.

Over ons servicepunt in Tegelen

Beter Horen heeft al meer dan 100 jaar ervaring als hoorspecialist. Wilt u een gratis gehoortest laten doen? Dat kan! Bel voor een afspraak. Wilt u graag uitleg over het assortiment hoortoestellen, hulpmiddelen en aanvullende hooraccessoires op maat? Ook hier kunt u een afspraak voor maken.

Huisbezoek van een audicien in Tegelen

Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. Dit verzorgt een gediplomeerd StAr audicien van Beter Horen. Hij komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast heeft deze audicien zittingen in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis. Neem contact met ons op voor nadere informatie en/of het maken van een afspraak.​

Welkom bij onze audicien in Tegelen!