Service

  • maandag
    inloop van 9.30 - 10.30
    Daarna op afspraak

Beter Horen servicepunt in Den Burg

Het servicepunt in Den Burg is gevestigd bij Leijdekkers Optiek. U kunt het bezoeken op afspraak. Voor een afspraak kunt u bellen naar onze vestiging in Den Helder: 072- 534 88 17.

Over ons servicepunt in Den Burg

Beter Horen heeft al meer dan 100 jaar ervaring als hoorspecialist. Wilt u weten hoe het met uw gehoor is? Bel dan naar 0223 - 72 69 73 en maak een afspraak voor een gratis en geheel vrijblijvende hoortest. Wij werken alleen met gecertificeerde audiciens. Onze audicien geeft u graag een persoonlijk hooradvies en zorgt voor een vakkundige hooroplossing. Ook voor oordopjes (gehoorbescherming) bent u bij Beter Horen aan het goede adres.

Huisbezoek van een audicien in Den Burg

Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. Dit verzorgt een gediplomeerd StAr audicien van Beter Horen. Hij komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast heeft deze audicien zittingen in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis. Neem contact met ons op voor nadere informatie en/of het maken van een afspraak.

Welkom bij onze audicien in Den Burg!