Beter Horen servicepunt in Herveld

Beter Horen heeft in Herveld een servicepunt, gevestigd in de winkel van Overbetuwe Optiek en Optometrie. Wilt u hier een afspraak met onze gecertificeerde audicien? Dat kan, hiervoor kunt u bellen naar onze vestiging in Ede, telefoonnummer 024 - 684 18 10. Of naar 0800 - 0200 159 en dan helpt onze Klantenservice u graag verder.

Over ons servicepunt in Herveld

Beter Horen is de hoorspecialist met meer dan 100 jaar ervaring. Bent u benieuwd hoe het met uw gehoor is? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende en gratis hoortest (20 minuten). Ook bent u van harte welkom voor een persoonlijk advies en een vakkundige hooroplossing die bij u past. Dat kan een hoortoestel zijn, een accessoire of hulpmiddel. Ook voor gehoorbescherming (oordoppen) bent u bij Beter Horen aan het juiste adres.

Huisbezoek van een audicien in Herveld

Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. Dit verzorgt een gediplomeerd StAr audicien van Beter Horen. Hij komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast heeft deze audicien zittingen in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis. Neem contact met ons op voor nadere informatie en/of het maken van een afspraak.

Welkom bij onze audicien in Herveld!