Beter Horen servicepunt in Dieren

Beter Horen in Dieren is een servicepunt van Beter Horen, gevestigd in de winkel van Optiek te Hennepe. Wilt u hier een afspraak met onze gecertificeerde audicien? Dat kan, hiervoor kunt u bellen naar onze vestiging in Zutphen: 0313 - 416 478. Graag aangeven dat u een afspraak wilt in Dieren.

Over ons servicepunt in Dieren

Beter Horen heeft meer dan 100 jaar ervaring als hoorspecialist om mensen te laten (blijven) genieten van geluid. Twijfelt u weleens aan uw gehoor? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende en gratis hoortest (20 minuten).

Onze gecertificeerde audicien geeft u graag een persoonlijk advies en een passende en vakkundige hooroplossing. Bijvoorbeeld een hoortoestel, een accessoire of hulpmiddel. Ook voor gehoorbescherming (oordoppen) bent u bij Beter Horen aan het juiste adres.

Huisbezoek van een audicien in Dieren

Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. Dit verzorgt een gediplomeerd StAr audicien van Beter Horen. Hij komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast heeft deze audicien zittingen in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis. Neem contact met ons op voor nadere informatie en/of het maken van een afspraak.

Welkom bij onze audicien in Dieren!