Beter Horen servicepunt in Ommen

Het servicepunt is alleen te bezoeken op afspraak. Hiervoor kunt u bellen naar: 0800 0200 159.

Over ons servicepunt in Ommen

Beter Horen in Ommen is een servicepunt van Beter Horen, gevestigd bij de Ommer Apotheek. Wilt u hier een afspraak met onze gecertificeerde audicien? Dat kan, hiervoor kunt u bellen naar bovenstaand telefoonnummer. Dan helpt onze Klantenservice u graag verder.

Beter Horen heeft meer dan 100 jaar ervaring als hoorspecialist om mensen te laten (blijven) genieten van geluid. Wilt u ook duidelijkheid over uw gehoor? Kom langs voor een vrijblijvende en gratis hoortest (20 minuten). U kunt gratis parkeren voor de deur.

Ook kunt u een afspraak maken voor een gratis persoonlijk advies over uw gehoor en een vakkundige hooroplossing die bij u past. Dat kan een hoortoestel zijn, een accessoire of handig hulpmiddel. Zoals om de tv beter te verstaan. Ook voor gehoorbescherming (oordoppen voor snurken, zwemmen en meer) bent u bij Beter Horen aan het juiste adres.

Huisbezoek van een audicien in Ommen

Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. Dit verzorgt een gediplomeerd StAr audicien van Beter Horen. Hij komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast heeft deze audicien zittingen in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis. Neem contact met ons op voor nadere informatie en/of het maken van een afspraak.

Welkom bij onze audicien in Ommen!