Beter Horen servicepunt in Rozenburg

Beter Horen heeft een servicepunt in Rozenburg, gevestigd in de winkel van Optiek Nouveau. Wilt u hier een afspraak met onze gecertificeerde audicien? Dat kan, hiervoor kunt u bellen naar telefoonnummer 0181 - 89 57 03. Of naar 0800 - 0200 159 en dan helpt onze Klantenservice u graag verder. 

Over ons servicepunt in Rozenburg

Beter Horen heeft ruim 100 jaar ervaring als hoorspecialist. We willen mensen laten (blijven) genieten van geluid. Twijfelt u weleens aan uw gehoor? Merkt u dat u de televisie steeds harder zet? Kom langs voor een vrijblijvende en gratis hoortest (20 minuten). Ook bent u van harte welkom voor een persoonlijk hooradvies en een vakkundige hooroplossing die bij u past. Ook voor oordopjes (gehoorbescherming) bent u bij Beter Horen aan het juiste adres.

Huisbezoek van een audicien in Rozenburg

Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. Dit verzorgt een gediplomeerd StAr audicien van Beter Horen. Hij komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast heeft deze audicien zittingen in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis. Neem contact met ons op voor nadere informatie en/of het maken van een afspraak.

Welkom bij onze audicien in Rozenburg!