Beter Horen servicepunt in Kapelle

Dit servicepunt is alleen te bezoeken op afspraak. Voor een afspraak kunt u bellen met onze vestiging in Vlissingen: 0113 - 34 48 20.

Over ons servicepunt in Kapelle

Beter Horen in Kapelle is een servicepunt van Beter Horen, gevestigd in de winkel van Boone Optiek. Wilt u hier een afspraak met onze gecertificeerde audicien? Bel dan naar bovenstaand telefoonnummer. Of naar 0800 - 0200 159 en dan helpt onze Klantenservice u graag verder.

Beter Horen heeft ruim 100 jaar ervaring als hoorspecialist. Wilt u  (blijven) genieten van geluid? Of duidelijkheid over uw gehoor? Kom langs voor een vrijblijvende en gratis hoortest. Dan weet u binnen 20 minuten hoe het met uw gehoor is. Ook bent u van harte welkom voor een persoonlijk hooradvies en een vakkundige hooroplossing die bij u past. Tevens bent u voor gehoorbescherming (oordopjes) bij Beter Horen aan het juiste adres.

Huisbezoek van een audicien in Kapelle

Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. Dit verzorgt een gediplomeerd StAr audicien van Beter Horen. Hij komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast heeft deze audicien zittingen in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis. Neem contact met ons op voor nadere informatie en/of het maken van een afspraak.

Welkom bij onze audicien in Kapelle!