Beter Horen servicepunt in Assendelft

In Assendelft heeft Beter Horen een servicepunt, gevestigd bij Brilservice Assendelft. Het is alleen te bezoeken op afspraak. Voor een afspraak kunt u bellen naar onze vestiging in Wormerveer: 075 - 89 05 259. Een medewerker van onze hoorwinkel in Wormerveer maakt dan een afspraak met u en onze audicien in Assendelft.

Over ons servicepunt in Assendelft

Beter Horen in Assendelft is er voor iedereen die beter wil horen en wil (blijven) genieten van geluid. Twijfelt u aan uw gehoor? Bel dan voor een afspraak (075 - 89 05 259) voor een vrijblijvende en gratis hoortest in Assendelft.

Beter Horen geeft u graag een persoonlijk advies. We hebben niet voor niets al meer dan 100 jaar ervaring als hoorspecialist. Voor een vakkundige hooroplossing kunt u altijd bij ons terecht. Denk aan een hoortoestel of een hoorhulpmiddel. Ook voor de bescherming van uw gehoor bent u bij Beter Horen aan het goede adres.

Huisbezoek van een audicien in Assendelft

Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. Dit verzorgt een gediplomeerd StAr audicien van Beter Horen. Hij komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast heeft deze audicien zittingen in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis. Neem contact met ons op voor nadere informatie en/of het maken van een afspraak.

Welkom bij onze audicien in Assendelft!