Service

  • Op afspraak

Beter Horen servicepunt in Bergeijk

Het servicepunt van Beter Horen in Bergeijk is gevestigd bij Haerkens Inclusief Optiek. U kunt het bezoeken op afspraak. Hiervoor kunt u bellen naar onze vestiging in Eindhoven: 040 2960057​.

Over ons servicepunt in Bergeijk

Bij Beter Horen in Bergeijk kunt u terecht als u beter wilt horen en wilt (blijven) genieten van geluid. U bent van harte welkom voor bijvoorbeeld een geheel vrijblijvende en gratis hoortest. Deze duurt 20 minuten.

Wij geven u graag een persoonlijk advies en we bieden een vakkundige hooroplossing die bij u past. Ook beantwoorden we graag uw vragen over vergoedingen via uw zorgverzekeraar. Ook voor gehoorbescherming (oordoppen) bent u bij onze Beter Horen hoorwinkel in Bergeijk aan het goede adres.

Huisbezoek van een audicien in Bergeijk

Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. Dit verzorgt een gediplomeerde audicien van Beter Horen in onder meer Bergeijk. Onze audicien komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast vinden er zittingen plaats in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis.

Welkom bij onze audicien in Bergeijk!