Service

  • Op afspraak

  • Rolstoelvriendelijk

Beter Horen servicepunt in Budel

​Beter Horen in Budel is een servicepunt van Beter Horen, gevestigd bij Medisch Beweegcentrum. Wilt u hier een afspraak met onze gecertificeerde audicien? Dat kan, hiervoor kunt u bellen naar onze vestiging in Weert: 0495 - 54 63 88. Een medewerker van deze hoorwinkel helpt graag verder.

Over ons servicepunt in Budel

Beter Horen heeft meer dan 100 jaar ervaring als hoorspecialist om mensen te laten (blijven) genieten van geluid. Wilt u ook duidelijkheid over uw gehoor? U bent van harte welkom voor een vrijblijvende en gratis hoortest (20 minuten). Voor een afspraak kunt u bellen met 0495 - 54 63 88​. Ook bent u van harte welkom voor een persoonlijk advies en een vakkundige hooroplossing die bij u past. Dat kan een hoortoestel zijn, een accessoire of hulpmiddel. Ook voor gehoorbescherming (oordoppen) bent u bij Beter Horen aan het juiste adres.

Huisbezoek van een audicien in Budel

Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. Dit verzorgt een gediplomeerd StAr audicien van Beter Horen. Hij komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast heeft deze audicien zittingen in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis. Neem contact met ons op voor nadere informatie en/of het maken van een afspraak.

Welkom bij onze audicien in Budel!