Beter Horen servicepunt in Zundert

Beter Horen heeft een servicepunt in Zundert, gevestigd bij Brocks Brillen en Contactlenzen. Het servicepunt is alleen te bezoeken op afspraak. Wilt u hier een afspraak met onze gecertificeerde audicien? Dat kan, hiervoor kunt u bellen met onze vestiging in Breda: 076 53 09 150. Of naar 0800 - 0200 159 en dan helpt onze Klantenservice u graag verder.

Over ons servicepunt in Zundert

Beter Horen heeft al meer dan 100 jaar ervaring als hoorspecialist. Twijfelt u weleens aan uw gehoor en wilt u een gratis gehoortest doen in ons servicepunt? Dat kan! Bel dan naar bovenstaand telefoonnummer voor een afspraak. Of wilt u meer weten over gehoorbescherming en de mogelijkheden om gehoorverlies te voorkomen? Ook hiervoor kunt u een afspraak maken. Onze audicien komt graag naar u toe in het servicepunt in Zundert.

Huisbezoek van een audicien in Zundert

Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. Dit verzorgt een gediplomeerd StAr audicien van Beter Horen. Hij komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast heeft deze audicien zittingen in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis. Neem contact met ons op voor nadere informatie en/of het maken van een afspraak.​​

Welkom bij onze audicien in Zundert!