image

Maak nu een afspraak en win vrijkaarten!

Bespaar in 2018 en ga naar het circus in Carré in 2019

Naast de vele mogelijke financiële voordelen waarvan u in 2018 nog gebruik kunt maken bij de aanschaf van een hoortoestel, zoals uw eventueel verbruikte eigen risico én de aanstaande BTW-verhoging, maakt u bij Beter Horen nu ook nog eens kans op een leuke prijs. Als u uiterlijk 14 december een vrijblijvende afspraak bij ons maakt via deze actiepagina maakt u kans op 2 vrijkaarten voor het Circus in het Koninklijk Theater Carré op 4 januari 2019.

Onder alle deelnemers die een afspraak maken geven we maar liefst 250 kaarten weg. Vele internationale artiesten uit de circuswereld, waaronder een aantal prijswinnaars van het bekende circusfestival in Monte Carlo, zullen op 4 januari hun kunsten vertonen in het Koninklijk Theater Carré aan de Amsterdamse Amstel. U neemt automatisch deel aan de actie als u via deze actiepagina een afspraak maakt en de bon in de afspraakbevestiging, die u per e-mail zult ontvangen, meeneemt naar uw afspraak.

 

Op deze actie zijn actievoorwaarden van toepassing.

Helaas, de actie is voorbij

U kunt nog wel een vrijblijvende afspraak in onze winkel maken, maar u doet niet meer mee aan de actie.

Laat uw gegevens achter en wij bellen u terug om een gratis en vrijblijvende afspraak in te plannen in de dichtstbijzijnde Beter Horen winkel.

Vul svp uw voornaam in
Vul svp uw achternaam in