15 februari 2018
Rubriek Gehoor

Tips om lekker te sporten met een hoortoestel

Bij het begin van een nieuw jaar staat sporten bij veel mensen bovenaan het lijstje van goede voornemens. Daar hoeft het dragen van een hooroplossing geen belemmering in te zijn.

15 februari 2018
Rubriek Gehoor
Lees meer
Terug

Vernieuwing bij Beter Horen Arnhem Noord

 image
21 augustus 2017
Rubriek Winkels

Vernieuwing bij Beter Horen Arnhem Rijnstate

Een goed gesprek, spelende kinderen of het ruisen van de zee. Geluid maakt alles zoveel mooier. U wilt blijven genieten van de geluiden in uw leven. In onze nieuwe winkel werken wij daar graag aan mee.

De beste oplossing voor u

U wilt zich niet aanpassen aan een hoortoestel. Dat moet zich aanpassen aan uw leven. Komt u daarvoor langs in onze nieuwe winkel in Arnhem. Wij gaan samen met u op zoek naar een oplossing voor u. Natuurlijk door goed naar uw gehoor te kijken, maar ook door te onderzoeken welke geluiden voor u belangrijk zijn. En hoe uw leven eruit ziet. Wij nemen de tijd om u te horen.

 

Ontdek kwaliteit, op maat

In de nieuwe winkel ziet u onze toptoestellen. De allerlaatste innovaties op het gebied van slimme hooroplossingen en gehoorbescherming. De beste geluidskwaliteit, volop gemak en comfort. Afgestemd op uw wensen en verwachtingen. Bekijk bijvoorbeeld onze kleine, onzichtbare hoortoestellen. Of een toestel dat zich automatisch aanpast aan uw omgeving. De toptoestellen in onze nieuwe winkel zorgen dat u blijft genieten van wat u hoort, waar u ook bent.

 

Wij staan klaar voor u

Wij nodigen u van harte uit om eens rustig rond te komen kijken. Wij horen graag hoe wij u kunnen helpen. Ervaar en beleef beter horen!
 

Beter Horen Arnhem Rijnstate
Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30 - 16.30 uur 
Rijnstate Ziekenhuis, Wagnerlaan 55, 6815 AD Arnhem, KNO afdeling, route 57, tel. 026 – 351 24 70.

LET OP: u vindt ons op een andere locatie! Volg route 57 naar de KNO afdeling

 

 

 

21 augustus 2017
Rubriek Winkels