image

Oordoppen voor iedereen

De juiste oordoppen voor elke situatie

U wilt uw gehoor heel houden. Daarom is het belangrijk dat u uw oren goed beschermt. Als u vaak in een lawaaiige omgeving bent wilt u voor uw oren het allerbeste. Of dat nou voor uw werk is, om te genieten van een liveoptreden of allebei. Beter Horen levert oordoppen van hoge kwaliteit van het merk Pluggerz. 
Terug

Pluggerz - oordoppen op maat

Terug
Gehoorbescherming op maat
 • Perfect passende oordopjes beschermen uw oren het best
 • Vertrouwde kwaliteit, gemaakt in ons eigen lab
 • Uniek geluidsfilter voor elke situatie
 • Binnen 2 weken klaar, altijd getest bij aflevering
 • Filteren alleen de schadelijke harde geluiden
 • Alle gesprekken en muziek blijft u goed horen
 • Harde muziek klinkt beter, zonder pieken en bijgeluiden
 • Minder zichtbaar, want dieper in de gehoorgang
 • Verkrijgbaar in allerlei kleuren, óók transparant
 • Oordoppen op maat gaan gemiddeld vier jaar mee.
 • Twijfels of ze nog goed zijn? Laat ze gratis testen!
 • Prijs per set: vanaf € 124,95 (incl. btw)

Pluggerz oordoppen op maat

U vindt bij ons op maat gemaakt oordoppen in alle soorten, formaten en kleuren.Voor alle situaties

Deze gehoorbescherming past perfect want de oordopjes worden helemaal op maat gemaakt. Ze zijn verkrijgbaar met unieke geluidsfilters voor verschillende situaties.

Muziek oordoppen

Muziek is voor u bijna een levensbehoefte. Daar wilt u van blijven genieten. Dat kan met onze muziekoordop op maat. deze worden aangepast aan uw wensen. Met een apart filter om de oordoppen aan te sluiten op uw telefoon bijvoorbeeld. En dan de moeilijkste keuze; welke kleur?

Ga naar de speciale pagina voor muziek oordoppen

Oordoppen werk & hobby

Veel lawaai op uw werk of als u doe-het-zelft? Kies dan voor gehoorbescherming bij alle ‘harde’ klussen. Prijs per set: vanaf € 124,95 (incl. btw).

Oordoppen vliegtuig

Deze oordoppen verminderen de druk op uw oren tijdens het stijgen en dalen van een vliegtuig. Ze filteren tegelijk ook de hinderlijke geluiden in het vliegtuig. Prijs per set: vanaf € 124,95 (incl. btw).

Oordoppen motor

Als u motor rijdt heeft u misschien last van het geruis van de wind. De wind kan uw gehoor blijvend beschadigen. U wilt uw oren natuurlijk beschermen. Maar u wilt het verkeer om u heen ook goed horen. Met deze oordoppen kan dat allebei; geniet zorgeloos van elke rit. Prijs per set: vanaf € 124,95 (incl. btw).

Oordoppen slapen

Een snurkende partner, lawaai van de buren of vervelend verkeer voor de deur. Deze oordoppen zijn gemaakt voor een kalme nachtrust. Prijs per set: vanaf € 124,95 (incl. btw).

Kom naar de winkel voor the perfect fit!

We maken voor oordoppen op maat eerst afdrukken van uw oren. Zo passen de oordoppen perfect in uw oren. Maak hier meteen een afspraak.

Sluiten uw oordoppen nog goed af?

Onze oordoppen worden speciaal op maat gemaakt voor uw oren. Zo is uw gehoor optimaal beschermd. Maar uw oren blijven groeien waardoor de oordoppen misschien niet meer goed afsluiten. Heeft u al op maat gemaakte oordoppen gekocht en wilt u zeker weten dat ze nog goed werken? Laat ze jaarlijks gratis testen in onze winkel. Het is binnen 5 minuten gepiept.


Wat zijn otoplastieken?

Terug