10 januari 2018
Rubriek Gehoor

9 tips om thuis beter te horen

Met de juiste inrichting en indeling van uw huis kunt u het hoorcomfort in huis flink verbeteren. Dit is voor iedereen prettig, maar zeker voor mensen die minder goed horen. Bekijk onze tips voor het verbeteren van de akoestiek en maak uw woonomgeving zo aangenaam mogelijk.

10 januari 2018
Rubriek Gehoor
Lees meer
Terug

Hoortoestellen zo klein als een pil

 Blog van Beter Horen audicien Sophia Prosper
08 augustus 2016
Rubriek Sophia Prosper

Hoortoestellen zo klein als een pil

Een van mijn klanten was haar hoortoestel kwijt. Ze wist zeker dat ze het de avond ervoor uit haar oor had gehaald en had weggelegd. De vaste plek was naast haar bord aan de ontbijttafel. Na lang zoeken en nadenken kreeg ze de schrik van haar leven: ze had haar pillen al ingenomen, maar nu zag ze die nog liggen op tafel! In plaats van haar pillen in te nemen had ze haar in-het-oor hoortoestel ingenomen met een glas water!

Ik zal u de details besparen, maar twee dagen later kwam het hoortoestel weer tevoorschijn. Uiteraard deed het niets meer. Voordat ze het hoortoestel bij ons bracht, heeft mevrouw het hoortoestel afgewassen onder de kraan en extra schoongeschrobt met bleekmiddel. We hebben het hoortoestel opgestuurd naar de fabrikant. Wonder boven wonder kreeg die het toestel toch weer aan de praat. Zo zie je maar weer: kleine, onzichtbare hoortoestellen hebben ook zo hun nadelen.
08 augustus 2016