06 april 2017
Rubriek Gehoor

Slechthorende jongeren jagen hun dromen na

De openheid van Marie-Laure (16 jaar), het optimisme van David (21), de passie van Bianca (35) en het doorzettingsvermogen van Max (28): dát valt op aan de slechthorende jongeren die Stan van Kesteren interviewde voor zijn mini-documentaire ‘Slechthorend. Nou en?!’

06 april 2017
Rubriek Gehoor
Lees meer
Terug

Gratis lektest voor oordoppen op maat

 Saar geniet van muziek tijdens Paaspop want ze draagt oordoppen van Beter Horen
14 september 2017
Rubriek Winkels

Gratis lektest voor oordoppen op maat

Oordoppen op maat bieden de beste gehoorbescherming. Ze worden immers helemaal passend voor uw oren gemaakt. Daarom sluiten ze perfect aan en dragen ze erg comfortabel. De geluidsbeleving is optimaal terwijl de afdichting 100% is. Wie oordoppen op maat draagt doet er goed aan om af en toe te controleren of de oordoppen nog goed passen. Want onze oren groeien ons hele leven door.
 

Uw oren blijven groeien

Wetenschappers hebben ontdekt dat onze oren elk jaar gemiddeld 0,22 mm groter worden. Ze worden niet alleen langer, maar ook breder. De oorschelp kan tussen uw dertigste en zeventigste nog tot 10 mm langer worden. Sommigen zeggen dat het komt omdat het kraakbeen blijft groeien. Een andere verklaring is dat de oorschelp onder invloed van de zwaartekracht uitrekt. Wat de oorzaak ook is, feit is dat uw oren blijven doorgroeien. Wie oordoppen op maat draagt doet er daarom goed aan om na verloop van tijd de oordoppen te testen. Want doordat de oren groter worden kan er ruimte ontstaan tussen het gehoorkanaal en de oordoppen. Die ruimte betekent kans op gehoorschade.


Gratis lektest

Zeker weten dat uw oordoppen nog goed werken? Laat ze gratis testen in onze winkel. Het is binnen 5 minuten gepiept. En u weet of uw oordoppen  nog goed afsluiten.


Loopt u kans op gehoorschade?

Onze oordoppen zijn er om uw oren tegen hard geluid te beschermen. Draag uw oordoppen, maar laat ook regelmatig controleren of ze nog goed afsluiten.
OORDOPPEN GRATIS TESTEN
14 september 2017
Rubriek Winkels