Periodieke controle van uw hoortoestel

 

Reinigen, nakijken, afstellen; bij Beter Horen doen we dat allemaal graag voor u. Elk jaar ontvangt u als klant een uitnodiging om uw hoortoestellen te laten controleren in de winkel. De eerste vijf jaar zonder dat het u iets kost. Doe uw voordeel met deze gratis service!
 

Elk jaar gratis onderhoudsbeurt

Tijdens een onderhoudsbeurt onderwerpen we uw hoortoestel aan een grondige inspectie. En we zorgen meteen voor een ‘grote schoonmaak'. Bent u in de loop van de tijd wat minder goed gaan horen? Dan stellen we uw hoortoestellen opnieuw voor u af. Zo doet uw audicien er alles aan om te zorgen dat u beter blijft horen. Is er een onderdeel aan vervanging toe en valt dit niet onder de garantie? Dan bespreken we eventuele kosten uiteraard vooraf met u.
 

Ook tussendoor welkom voor service

Zijn er situaties waarin u niet meer helemaal goed hoort? Uw audicien kan er vast wat aan doen. Maak een afspraak en kom langs om uw hoortoestel opnieuw te laten afstellen. Ook bent u bij ons in de winkel welkom voor batterijen en schoonmaakproducten. Zo zorgt u samen met Beter Horen dat u zo lang mogelijk plezier heeft van uw hoortoestel.
 

Wanneer een nieuw hoortoestel? 

In de loop van de tijd kan uw gehoor verminderen. Maar ook uw wensen kunnen veranderen. Wilt u een nieuw hoortoestel? Dan kan dat sowieso als u kiest voor een hoortoestel buiten de regels van de zorgverzekeraar om. Dat zijn hoortoestellen die voorzien zijn de nieuwste technieken en de beste geluidsbeleving. Daarnaast kunt u via uw zorgverzekering een ander hoortoestel aanschaffen als u uw hoortoestel 5 jaar of langer draagt. Kom dan langs in de winkel, dan bekijkt de audicien samen met u of alles nog adequaat werkt. En of de prestaties van uw toestel nog wel passen bij uw mate van gehoorverlies. Is dit niet meer het geval, dan komt u in aanmerking voor vergoeding van een nieuw hoortoestel. Uiteraard doen we ook een hoortest, om vast te stellen hoe het nu met uw gehoor is gesteld.