Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Hoortoestellen en luistersituatiesHoortoe​stellen

 
Beter Horen biedt verschillende typen en merken hoortoestellen aan.
Om u optimaal te laten profiteren van een hoortoestel, kiezen we altijd
een toestel dat bij u en uw levensstijl past. De deskundige en StAr gecertificeerde audiciens van Beter Horen staan voor u klaar voor persoonlijk advies om weer beter te gaan horen. 
 

Typen hoortoestellen


Omdat er verschillende soorten en gradaties van gehoorverlies bestaan, bestaan er ook diverse gehoorapparaten die inspelen op de verschillende behoeftes. Zo versterkt bijvoorbeeld het ene hoortoestel lage tonen, terwijl een ander toestel meer de middentonen versterkt. Daarnaast zit er verschil in de mate van versterking die een gehoorapparaat kan bieden.
 

Prijzen hoortoestel


Via de stappen van het Hoorprotocol​ worden uw gehoorproblemen in kaart gebracht. Als vastgesteld is wat de mate van gehoorverlies is en in welke luistersituaties u de meeste problemen ervaart, bekijkt de audicien welke hoortoestellen daarbij passen. Uiteraard wilt u vooraf weten wat zo'n hoortoestel kost. Uw zorgverzekeraar betaalt altijd mee via uw basisverzekering. De vergoeding is soms zelfs meer als u aanvullend verzekerd bent. Als u verzekerd bent bij Zilveren Kruis, Interpolis, Avero Achmea, FBTO of OZF ontvangt u extra voordeel. Wilt u weten hoeveel een hoortoestel voor u kost? Vult u dan direct uw zorgverzekering in en u weet het direct.
 

Video over hoortoestellen


In onderstaande video vertelt een van onze audiciens over soorten hoortoestellen, uiteenlopende luistersituaties, verschillen tussen hoortoestellen en over de rol van de audicien.​​​​​​​​

 

Meer informatie over hoortoestellen

 
Wilt u deskundig advies op maat van onze audiciens, of gratis een vrijblijvende gehoortest? Maak een afspraak met een Beter Horen-winkel bij u in de buurt. U bent van harte welkom! ​​​
U bent hier:
  • Vraag? Bel gratis 0800 0200 159