global images amplifon

Batterijen voor elk hoortoestel

Op welke batterij werkt uw hoortoestel?

Er zijn batterijen in vele soorten en maten. Voor alle typen hoortoestelbatterijen bent u bij Beter Horen aan het juiste adres. U kunt ze kopen in de winkel of online bestellen. 

Batterij type 312 (bruin)

Kleinverpakking: 6 stuks € 4,50
Bekijk

Batterij type 10 (geel)

Kleinverpakking: 6 stuks € 4,50
Bekijk

Batterij type 13 (oranje)

Kleinverpakking: 6 stuks € 4,50
Bekijk

Batterij type 675 (blauw)

Kleinverpakking: 6 stuks € 4,50
Bekijk

Batterijtester

Meet direct of uw batterij aan vervanging toe is.
Bekijk

Soorten batterijen

Knoopcelbatterijen zijn het meest gangbaar in hoortoestellen. We kennen vele soorten. Het verschil zit in de afmetingen en de prestaties. De meeste standaard hoortoestellen werken op zink-luchtbatterijen. Maar er zijn ook toestellen met een oplaadbare accu.
 

Hoe lang gaan ze mee?

Dat is lastig te zeggen. Soms een paar dagen, soms een week. Het hangt af van het type batterij, maar natuurlijk ook van het vermogen van uw hoortoestel. Uw audicien vertelt u graag meer over de batterijen voor uw type hoortoestel.
 

Welke maat batterij?

De maat herkent u altijd aan een nummer en een kleur: nummer 10 is geel, nummer 13 is oranje, nummer 312 is bruin, nummer 675 is blauw.  
 

Direct kopen of online bestellen?

Batterijen voor uw hoortoestel zijn verkrijgbaar in een Beter Horen winkel bij u in de buurt. Bekijk hieronder ons assortiment batterijen voor het hoortoestel en bestel ze dan meteen online of koop ze in onze winkel