• dinsdag - zaterdag
    09:00 - 17:00

  • Rolstoelvriendelijk

Over onze hoorwinkel in Nieuw Vennep

Beter Horen in Nieuw Vennep heeft jarenlange ervaring als hoorspecialist om mensen te laten (blijven) genieten van geluid. Wilt u ook duidelijkheid over uw gehoor? Kom langs voor een vrijblijvende en gratis hoortest (20 minuten) bij onze gecertificeerde audicien. Of voor een snelle hoorscan, waarmee u in drie minuten uw hoorleeftijd te weten komt.

Ook bent u van harte welkom voor voorlichting en brochures, of een vrijblijvend persoonlijk advies en/of een vakkundige hooroplossing die bij u past. De klant staat bij ons centraal: uw gehoor, hoorwensen en luistersituaties. Er zijn verschillende mogelijkheden, zoals een hoortoestel (uitgebreid aanbod), een accessoire of hulpmiddel. Probeer zelf eens onze hoorhulpmiddelen in onze winkel, zoals om de deurbel te horen of om de tv beter te verstaan. Ook voor gehoorbescherming (oordopjes voor muziek, slapen, zwemmen, klussen en meer) bent u bij elke Beter Horen hoorwinkel aan het goede adres. Oordopjes zijn verkrijgbaar in een universele, standaard versie als op maat gemaakt.

Huisbezoek van een audicien in Nieuw Vennep

Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. Dit verzorgt een gediplomeerd StAr audicien van Beter Horen. Hij komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast heeft deze audicien zittingen in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis. Neem contact met ons op voor nadere informatie en/of het maken van een afspraak.

​Welkom bij onze audicien in Nieuw Vennep!