Beter Horen servicepunt in Grave

Beter Horen in Grave is een servicepunt van Beter Horen, gevestigd in de winkel van Giesbers Optiek Inclusief. Wilt u hier een afspraak met onze gecertificeerde audicien? Dat kan, hiervoor kunt u bellen naar onze vestiging in Nijmegen: 024 - 20 30 021.  Graag in het telefoongesprek duidelijk aangeven dat u een afspraak wilt in Grave.

Over ons servicepunt in Grave

Beter Horen is al meer dan 100 jaar de hoorspecialist van Nederland. Heeft u een vraag over uw gehoor? Maak dan een afspraak, bijvoorbeeld voor een vrijblijvende en gratis hoortest. Dan weet u in 20 minuten hoe uw gehoor ervoor staat. Ook bent u van harte welkom voor een persoonlijk advies en een vakkundige hooroplossing die bij u past. Dat kan een hoortoestel zijn, een accessoire of hulpmiddel. Ook voor het beschermen van uw gehoor bent u bij Beter Horen aan het juiste adres.

Huisbezoek van een audicien in Grave

Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. In Grave en omgeving wordt dit verzorgd door Gonny den Hartog. Ze is geregistreerd StAr audicien en ze komt aan huis bij mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast heeft ze zittingen in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis.

Welkom bij onze audicien in Grave!