hoortoestellen en hooraccessoires

Geluidsversterking voor tv en audio

Beter horen bij tv kijken en muziek luisteren

Of u nu hoortoestellen draagt of niet, het volgen van de tv of radio kan lastig zijn. Met onze slimme luisterhulpen voor tv en audio is dat verleden tijd. Bepaal zelf het volume zonder dat huisgenoten of buren daar last van hebben.
Terug

Sennheiser Set 840 S

Terug
Sennheiser Set 840 S
  • Inductielus via FM
  • Bereik circa 100 meter
  • Gebruiksduur accu: tot 9 uur
  • Voorkeurinstelling: spraak, muziek of algemene versterking
  • ​Artikelnummer: 13118414​
  • Prijs: € 220,00

Hoorhulp met hoortoestel - Sennheiser Set 840 S

Dit stereo tv-luistersysteem is speciaal voor mensen die hoortoestellen dragen.Geluid van uw tv, hifi, pc of tablet rechtstreeks in uw oren

Het systeem staat in directe verbinding met de televisie, een hifi systeem of radio. Het excellente geluid gaat direct draadloos naar uw oren. Als alternatief kunt u ook een hoofdtelefoon of oortjes aansluiten via de lichtgewicht clip-on ontvanger. Bent u bekend met de ringleiding? Dat is een draadloze verbinding tussen uw hoortoestel en andere apparaten. U hangt een ontvanger om uw hals en hoort dan het geluid van uw tv, pc, hifi-installatie of tablet direct in uw hoortoestel.

T-stand noodzakelijk

Een ringleiding is alleen geschikt voor hoortoestellen met een T-stand. Uw audicien kan uw hoortoestel zo programmeren dat u het audiosignaal rechtstreeks op uw hoortoestel ontvangt. Heeft uw hoortoestel geen T-stand, dan kunt u dit product niet gebruiken.

Direct kopen?

De Sennheiser Set 840 S is verkrijgbaar in een Beter Horen winkel bij u in de buurt.

Terug