hoortoestellen en hooraccessoires

Geluidsversterking voor tv en audio

Beter horen bij tv kijken en muziek luisteren

Of u nu hoortoestellen draagt of niet, het volgen van de tv of radio kan lastig zijn. Met onze slimme luisterhulpen voor tv en audio is dat verleden tijd. Bepaal zelf het volume zonder dat huisgenoten of buren daar last van hebben.
Terug

Sennheiser RS 4200

Terug
Sennheiser RS 4200
  • FM-signaal met bereik circa 100 meter
  • Kinbeugel: comfortabel en praktisch
  • Gebruiksduur accu: ongeveer 9 uur
  • Artikelnummer: 13101109
  • Prijs: € 175,-

Hoorhulp zonder hoortoestel: Sennheiser RS 4200

Voor binnen. U wilt het geluid harder, de mensen in uw omgeving willen het juist zachter. Oplossing? Een kinbeugel.Zonder hoortoestel beter tv-kijken en radio luisteren

Persoonlijke instellingen

Deze kinbeugel brengt het geluid direct draadloos in uw oren. Zodat u ook hoort wat u ziet, zonder hoortoestel. U kiest uw persoonlijke volume, ongeacht de instelling op uw tv. Uw partner kan tegelijk ook tv kijken of radio luisteren op elk gewenst volume. Dankzij draadloze verbinding kunt u zich vrij bewegen. U heeft de keuze uit de Sennheiser RS 4200 en de Sennheiser Set 900.

Thuis met de Sennheiser RS 4200

Regel het volume van uw tv of audioapparatuur zonder dat anderen daar last van hebben. De set bestaat uit een zender die u op de tv of andere apparatuur aansluit en een kinbeugel met ontvanger en oordopjes. Het FM-signaal gaat door muren heen en heeft een bereik van ongeveer 100 meter.

Direct kopen?

De Sennheiser RS 4200 is verkrijgbaar in een Beter Horen winkel bij u in de buurt.

Terug