23 juni 2016
Rubriek Martin de Jong

Goed onderhoud verlengt de levensduur van uw hoortoestellen

Wanneer u uw hoortoestellen zo’n 15 uur per dag draagt, betekent dit dat u ze per jaar ongeveer 5.500 uur in hebt. Na vijf jaar hebben de hoortoestellen meer dan 27.000 uur gewerkt! In weer en wind, in de zon en in de regen. Goed onderhoud is dan ook zéér belangrijk voor de levensduur van uw hoortoestellen zodat u optimaal kunt blijven verstaan. 

23 juni 2016
Rubriek Martin de Jong
Lees meer
Terug

Krachtige droogtabletten voor hoortoestellen

 Blog van Beter Horen audicien Sophia Prosper
21 juli 2016
Rubriek Sophia Prosper

Krachtige droogtabletten voor hoortoestellen

​Wat baalde ik toen ik ontdekte dan mijn gloednieuwe, peperdure mobiele telefoon meedraaide met de bonte was! Natuurlijk zette ik meteen de wasmachine stil en haalde het apparaat eruit, maar dat zat al een half uur in de wasmachine. Het venster van de telefoon stond halfvol met water. Ik heb meteen de accu en de simkaart eruit gehaald en het apparaat op de vensterbank gedroogd.

 

Op het werk heb ik die dag een pakje droogtabletten​​ voor hoortoestellen gekocht. ’s Avonds deed ik alle tabletten en de telefoon in een tupperware doosje. Dat heb ik goed afgesloten weggezet. Na een maand durfde ik pas weer te kijken. Zelf heb ik wel eens wat twijfels gehad over de het nut van de droogtabletten, maar nu ben ik helemaal om. Ik deed de accu en de simkaart in het toestel en ziedaar: de telefoon werkte en hij doet het nu nog steeds! Ik kan daarom iedere drager van hoortoestellen van harte aanraden om de droogtabletten te gebruiken bij vochtig of koud weer of bij veel transpiratie. Zet de hoortoestellen ’s avonds weg in een goed afgesloten doosje, bijvoorbeeld een hoorbeker samen met een droogtablet. Dit scheelt een boel narigheid. Het werkt. Echt!

jul 21th 2016