23 juni 2016
Rubriek Martin de Jong

Goed onderhoud verlengt de levensduur van uw hoortoestellen

Wanneer u uw hoortoestellen zo’n 15 uur per dag draagt, betekent dit dat u ze per jaar ongeveer 5.500 uur in hebt. Na vijf jaar hebben de hoortoestellen meer dan 27.000 uur gewerkt! In weer en wind, in de zon en in de regen. Goed onderhoud is dan ook zéér belangrijk voor de levensduur van uw hoortoestellen zodat u optimaal kunt blijven verstaan. 

23 juni 2016
Rubriek Martin de Jong
Lees meer
Terug

Gratis nazorg ook op vakantie

 Blog van Beter Horen audicien Martin de Jong
23 juni 2016
Rubriek Martin de Jong

Gratis nazorg, ook op vakantie

Als een klant een hoortoestel heeft aangeschaft, moet dat continu goed blijven functioneren om daadwerkelijk voor een verbeterd gehoor te zorgen. Regelmatig onderhoud en service zijn daarom belangrijk. Bij Beter Horen is deze nazorg voor vijf jaar (gedurende de hele levensduur van het hoortoestel) inbegrepen. Zo hebben we in de zomermaanden in onze winkel ook veel klanten van andere Beter Horen winkels geholpen, die op vakantie waren bij ons in de buurt.

Onderhoud van hoortoestellen

Veel klanten maken graag een fietstocht. Door het warme weer zweet je meer, ook in je oren! Dat kan ongemak veroorzaken bij het dragen van een hoortoestel. Ook kunnen hoortoestellen nog wel eens een storing geven door het fietsen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling, zeker niet als je ver van huis bent. Gelukkig is er, in Nederland, altijd een Beter Horen-winkel in de buurt.
 
Onze klanten kwamen deze zomer dan ook overal vandaan. Onder het genot van een kopje koffie hebben mijn medewerkers en ik heel wat toestellen schoongemaakt. Ook verhielpen we storingen zodat alle vakantiegangers daarna weer lekker op de fiets konden. Soms konden we ze zelfs nog een toeristische tip geven. Zo heerste er ook bij ons een echte vakantiestemming in de winkel.


Gratis nazorg is inbegrepen

 
Het was erg prettig om mensen snel en goed te kunnen helpen. Uiteraard kosteloos, want zo doen we dat bij Beter Horen. Het mooiste compliment kwam van een man uit Amsterdam die enigszins ontredderd bij ons binnenkwam. Hij was die ochtend aan een tocht van 60 kilometer begonnen, maar moest al snel afstappen. Zijn hoortoestel gaf zoveel ruis dat het fietstochtje een beproeving werd. Het was die dag perfect windstil, dus aan de wind kon het niet liggen.
 
Ik bekeek zijn toestel en zag direct waar de ruis vandaan kwam. Na een goede schoonmaakbeurt van het hoortoestel, werkte alles weer als vanouds. Voordat de Amsterdammer zijn weg vervolgde zei hij: ”Ik ervaar nu direct wat gratis nazorg betekent”.
 

Nazorg en service


Advisering en begeleiding zijn vaste onderdelen van de nazorg door audiciens. De audicien is een adviseur waar klanten altijd terecht kunnen. Ook het bijstellen van een hoortoestel hoort bij gratis nazorg. Zoals eventueel bijstellen op het veranderende gehoor of op andere luistersituaties. Elk jaar is er een gratis ‘APK servicebeurt’ voor de hoortoestellen van onze klanten. Ook onderhoud hoort bij nazorg, zoals het vervangen van slangetjes en filters waar nodig.

En zo is het bij Beter Horen. Gratis nazorg voor al onze klanten, waar u ook bent in Nederland!

 

 

 
 
jul 21th 2016